Η μακρά εμπειρία και ο επαγγελματισμός όλων όσων εργαζόμαστε στην ETS, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας απαίτηση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών συμβουλευτικής ταξιδίων. Απασχολούμε το πλέον φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό που είναι εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στην ETS στόχος μας είναι να επωφεληθούμε από όλες τις μορφές κόστους-αποτελεσματικότητας σε ταξιδιωτικά προϊόντα / υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα. Με τον τρόπο αυτό εντοπίζουμε την ιδανική για εσάς λύση παρέχοντάς σας προστιθέμενη αξία και συναρπαστικές προτάσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σας.

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Στην ETS η υπηρεσία δεν σταματά μόλις έχουμε εκδώσει το εισιτήριο. Ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και για το λόγο αυτό προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ταιριάζουν εξατομικευμένα στον καθένα. Παρέχουμε προσωπική βοήθεια απαντώντας σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού του ταξιδιού σας. Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η ισορροπία κόστους-αποτελεσματικότητας και η απόλυτη προσοχή μας σε κάθε ταξιδιωτική υπηρεσία και πλάνο, είναι που κάνουν την ETS να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Μια ποιοτική εμπειρία ταξιδιού απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να σχεδιαστεί σε αντίθεση με ένα στιγμιαίο "off-the-shelf" προϊόν που είναι συνήθως ακατάλληλο και σπάνια ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη. Μια ταξιδιωτική διαδρομή προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες, αν και απαιτεί περισσότερο χρόνο ώστε να δημιουργηθεί, είναι εγγυημένα αυτό που ζητάτε και αξίζει την αναμονή.

Σε λιγότερο από 24 ώρες μπορούμε να έχουμε το πλάνο του δικού σας ταξιδιού αρκεί να μας το ζητήσετε. Αφήστε μας να χρησιμοποιήσουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και την εμπειρία μας στην ταξιδιωτική βιομηχανία ώστε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την ταξιδιωτική υπηρεσία ή το προϊόν που χρειάζεστε.

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες
Big Studio Circle
Big Studio Circle