Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Η μακρά εμπειρία και ο επαγγελματισμός όλων όσων εργαζόμαστε στην ETS, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας απαίτηση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών συμβουλευτικής ταξιδίων. Απασχολούμε το πλέον φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό που είναι εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στην ETS στόχος μας είναι να επωφεληθούμε από όλες τις μορφές κόστους-αποτελεσματικότητας σε ταξιδιωτικά προϊόντα / υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα. Με τον τρόπο αυτό εντοπίζουμε την ιδανική για εσάς λύση παρέχοντάς σας προστιθέμενη αξία και συναρπαστικές προτάσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σας.

Στην ETS η υπηρεσία δεν σταματά μόλις έχουμε εκδώσει το εισιτήριο. Ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και για το λόγο αυτό προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ταιριάζουν εξατομικευμένα στον καθένα. Παρέχουμε προσωπική βοήθεια απαντώντας σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού του ταξιδιού σας. Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η ισορροπία κόστους-αποτελεσματικότητας και η απόλυτη προσοχή μας σε κάθε ταξιδιωτική υπηρεσία και πλάνο, είναι που κάνουν την ETS να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Μια ποιοτική εμπειρία ταξιδιού απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να σχεδιαστεί σε αντίθεση με ένα στιγμιαίο "off-the-shelf" προϊόν που είναι συνήθως ακατάλληλο και σπάνια ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη. Μια ταξιδιωτική διαδρομή προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες, αν και απαιτεί περισσότερο χρόνο ώστε να δημιουργηθεί, είναι εγγυημένα αυτό που ζητάτε και αξίζει την αναμονή.

Σε λιγότερο από 24 ώρες μπορούμε να έχουμε το πλάνο του δικού σας ταξιδιού αρκεί να μας το ζητήσετε. Αφήστε μας να χρησιμοποιήσουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και την εμπειρία μας στην ταξιδιωτική βιομηχανία ώστε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την ταξιδιωτική υπηρεσία ή το προϊόν που χρειάζεστε.

Διαμονή

Κάνουμε κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις villas, διαμερισμάτων και studios. Γνωρίζουμε τα πάντα για τις τοπικές ειδικές προσφορές ή εποχιακές προσφορές. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας προσφέροντας το βέλτιστο πακέτο ή την υπηρεσία που επιθυμείτε με ένα κόστος εντός του προϋπολογισμού σας.

Έκδοση Εισιτηρίων

Διαθέτουμε το πλέον επαγγελματικό και έμπειρο προσωπικό στην έκδοση εισιτηρίων. Θα σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ασύγκριτες υπηρεσίες.

Πλοία

Η ETS είναι συνδεδεμένη on-line με την Hellas Ferries, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε άμεσα κρατήσεις για τα οχηματαγωγά πλοία, ιπτάμενα δελφίνια και καταμαράν.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η ETS προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε λογικές τιμές. Απλά επιλέξτε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς και ενημερώστε μας για το σημείο παραλαβής. Το αυτοκίνητό σας θα είναι εκεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Κρουαζιέρες

Θέλετε να επισκεφθείτε περισσότερα από ένα μέρη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας;

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια κρουαζιέρα! Με ένα κόστος καλύπτετε τα πάντα.

Συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα, καθώς και επί του πλοίου δραστηριότητες, νυχτερινή διασκέδαση κ.λπ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κρουαζιέρες για να διαλέξετε, όλο το χρόνο.

Μεταφορές και Ειδικές Υπηρεσίες

Παροχή λιμουζίνας, συναντήσεις και βοήθεια στην άφιξη και αναχώρηση στα αεροδρόμια της Αθήνας σε 24ωρη βάση. Ιδιωτικά αυτοκίνητα και μεταφορές με πούλμαν, ενοικιάσεις αυτοκινήτων χωρίς οδηγό είναι υπηρεσίες που μπορούν επίσης να οργανωθούν από την ETS.

Οργανωμένες Εκδρομές

Μπορούμε να οργανώσουμε για λογαριασμό σας οποιαδήποτε οργανωμένη εκδρομή με συνοδό χρησιμοποιώντας το δίκτυο των ειδικών τοπικών συνεργατών μας.

Ιδιώτες

Κάθε πελάτης έχει τη δική του ιδέα για τέλειες διακοπές.

Στην ETS ακούμε πολύ προσεκτικά τις επιθυμίες σας και με οδηγό την εμπειρία μας, διοργανώνουμε τις ιδανικές διακοπές για εσάς, στο καλύτερο δυνατό κόστος.

Εισερχόμενος / εξερχόμενος τουρισμός

Κανονίζουμε και σας βρίσκουμε το κατάλληλο άτομο να σας βοηθήσει στο αεροδρόμιο, παρέχουμε καταλύματα, ξεναγήσεις και επισκέψεις σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με εμάς

H ETS ιδρύθηκε το 2002 και είναι μια εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διοργάνωση συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, ιατρικών συνεδρίων, εκθέσεων, Εταιρικών ταξιδιών καθώς και destination management & promotional marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα συνέδρια!

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

  • Ελ. Βενιζέλου 154
    Νέα Σμύρνη - 171 22
  • +30 2109880032
  • +30 2109881303
  • www.ets.gr
Top