Κατασκευή Ιστοσελίδων

Βασική προϋπόθεση (αν όχι η αρχή) για την επιτυχία της διαδικτυακής προβολής και επικοινωνίας είναι δημιουργία ιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται στην εικόνα της επιχείρησης, να είναι φιλική προς το χρήστη και να είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ψηφιακές απαιτήσεις που αποτελούν μονόδρομο (mobile friendly site).

Η έμπειρη IT ομάδα της ETS αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου εργάζεται αδιάλειπτα ώστε να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε είτε ξεκινώντας από το μηδέν δημιουργώντας την ιδανική για εσάς ιστοσελίδα, είτε κάνοντας τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις με σκοπό τη βελτιστοποίηση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας.

Έχοντας σχεδιάσει πάνω από 100 ιστοσελίδες σε όλη την Ελλάδα, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

Στατικές ιστοσελίδες

Η στατική ιστοσελίδα είναι μια απλή μορφή ιστοσελίδας η οποία δε χρειάζεται συχνές ανανεώσεις στην πληροφορία που παρέχει. Δεν χρειάζεται λοιπόν πολύπλοκους μηχανισμούς. Για την κατασκευή μιας στατικής ιστοσελίδας η ομάδα της ETS χρησιμοποιεί τεχνολογία HTML, CSS κάνοντας την ιστοσελίδα σας μοναδική σε ελάχιστο χρόνο και με χαμηλό κόστος.

Η στατική ιστοσελίδα αποτελεί αποτελεσματική και οικονομική λύση για επιχειρήσεις και επαγγελματίες δίνοντας μιας αυξημένης αισθητικής εταιρική προβολή με ευκολία στη διαχείριση μιας και δε χρειάζεται συχνή ανανέωση στα δεδομένα της.

Δυναμικές ιστοσελίδες

 Σε αντίθεση με τη στατική, η δυναμική ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης του περιεχομένου της. Βασικό της πλεονέκτημα είναι πως μπορεί να τη διαχειριστεί οποιοσδήποτε ακόμη κι αν δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικείμενο.

Για την κατασκευή της, η ομάδα της ETS χρησιμοποιεί τεχνολογία HTML, CSS, PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT, καθώς και σύγχρονες πλατφόρμες διαχείρισης ιστοσελίδων (Content Management System) Joomla, WordPress, Drupal.

Μπορεί το κόστος κατασκευής της να είναι μεγαλύτερο από το κόστος μιας στατικής, έχει όμως περισσότερα πλεονεκτήματα. Η ευκολία διαχείρισης που παρέχει δίνει πολλές δυνατότητες στο χρήστη όπως η αλλαγή στο περιεχόμενο, αλλαγή/προσθήκη κατηγοριών, διαγραφή/προσθήκη κειμένου/ φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι των εργασιών μας είναι το μοντέρνο web design το οποίο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις σύγχρονες δημιουργικές τάσεις, προσφέροντας στην ιστοσελίδα σας μια σύγχρονη και εξατομικευμένη εικόνα.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως:

Δημιουργία λογοτύπου, Μεταφράσεις, Επιμέλεια κειμένων, Φόρμα για newsletter, Αποστολή μαζικών emails μέσω έτοιμης εφαρμογής με πλήρη στατιστικά στοιχεία ενεργειών.

Σχετικά με εμάς

H ETS ιδρύθηκε το 2002 και είναι μια εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διοργάνωση συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, ιατρικών συνεδρίων, εκθέσεων, Εταιρικών ταξιδιών καθώς και destination management & promotional marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περισσότερα

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα συνέδρια!

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

  • Ελ. Βενιζέλου 154
    Νέα Σμύρνη - 171 22
  • +30 2109880032
  • +30 2109881303
  • www.ets.gr
Top